top of page

Wie ben ik

Mijn naam is Gerrie Douma. 

 

Ik ben geregistreerd als klinisch psycholoog specialist. Daarnaast ben ik opgeleid tot pedagoog, orthopedagoog, Gz psycholoog, psychotherapeut, systeemtherapeut, sensomotorisch en EMDR therapeut. 

Ik ben zo lang ik mij kan herinneren oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt, verbindt en tot hun recht laat komen. 

In mijn werk met kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen, teams en organisaties ben ik op zoek naar het beste resultaat. Daarbij richt ik me op de energie die vrijkomt wanneer contact gemaakt wordt met het dilemma van tegenstellingen in mensen en tussen mensen. 

 

 

 

thumbnail_image.png

Geen kracht zonder kwetsbaarheid, geen trots zonder schaamte, geen blijdschap zonder verdriet, geen autonomie zonder afhankelijkheid, geen liefde zonder pijn, geen winnen zonder te verliezen. Voor het omgaan met deze dilemma's is dikwijls een derde kracht nodig. Mijn ambitie is dat je deze kracht zelf vindt en gesteund door anderen het beste haalt uit jezelf en je omgeving om je doel te bereiken. De uitdaging is bij de vragen in je leven te schakelen en te verbinden tussen verschillende manieren van denken, ervaren en doen. Ik gebruik daarbij de meest recente (wetenschappelijke) inzichten, en voeg daar jou en mijn unieke eigenheid, omgeving en creativiteit aan toe.

Ik ben lid van de onderstaande beroepsverenigingen (Aanklikken voor meer informatie).

bottom of page